Gå til innhold Gå til navigasjon
ungrus.no - Kristiansand kommune
ungrus.no - Kristiansand kommune

Spør oss / Andre spørsmål

Når følelser ikke blir gjengjeldt

Hei!

Liker en jente veldig godt. Spurte henne, men hun sa nei, men jeg liker henne veldig godt fremdeles. Hun sa hun holdt på med noen, men jeg vil fremdeles bli sammen med henne.
Hvis hun slår opp, hva burde jeg gjøre?

Gutt 12

Svar fra ungrus.no 06.08.2020

Hei!

Det kan være godt og spennende når man begynner å like et annet menneske veldig godt. Så kan det gjøre veldig vondt når disse følelsene ikke blir gjengjeldt.
Du har vært modig når du har spurt jenta du liker, men du må nok bare respektere svaret hennes. Når hun sier hun holder på med noen, har hun oppmerksomheten et annet sted. Du kan risikere å bruke masse krefter på å vente på at hun skal forandre mening. Hvis du  klarer å fokusere på andre ting og gjøre de tingene du ellers liker å gjøre, så kan følelsene for henne etter hvert gå over. Hvis hun skulle endre mening, får du kjenne etter om du fortsatt er interessert. Slike følelser kan komme og gå mange ganger i løpet av livet, selv om det er akkurat denne jenta du er opptatt av nå.

Vennlig hilsen

Anne Wivestad

ungrus.no

Trenger du hjelp?

Hvis du er under 25 år og sliter med rus, psykiske eller sosiale vansker, kan kanskje Ungteamet hjelpe deg videre.

Les om Ungteamet
Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Ikke skriv navn eller adresse. Vi spør om kjønn, alder og region for å gi best mulig tilpassede svar. Spørsmålet blir videresendt til svartjenesten, og besvarte spørsmål vil bli lagt ut på ungrus.no i løpet av en uke.

Spør oss!

* Felt merket med dette tegnet må fylles ut