Gå til innhold Gå til navigasjon
ungrus.no - Kristiansand kommune
ungrus.no - Kristiansand kommune

Spør oss / Cannabis

Kjæreste som røyker hasj og lyver

Hei!

Jeg er en jente på 17 år og har en kjæreste som er 20 og røyker hasj. Jeg føler han lyger veldig ofte for meg om hva han føler og hvor vi står? Han sier han har sagt ting han angrer på, men fortsatt elsker meg.

Hva gjør jeg?

Hilsen meg.

Svar fra ungrus.no 01.03.2012

Hei!

Jeg er usikker på hva du egentlig spør om her. Lurer du på om det at kjæresten din røyker hasj fører til at han lyver om følelsene sine, eller er det sånn at du mener han lyver om hasjrøykingen?

Hvis det handler om at du opplever at han lyver om følelsene sine, foreslår jeg at du tar en prat med ham og sier hva det gjør med deg når du blir usikker på om du kan stole på ham.

Du bør også prate med kjæresten din om hasjrøykingen. Kanskje dere ikke synes det er et problem nå. Det kan det imidlertid bli senere, spesielt fordi det ofte blir problematisk når den ene parten i et forhold ruser seg. Faren for at du også begynner å røyke hasj blir større når den du er i et nært forhold til gjør det. Du bør derfor tenke igjennom hvordan du selv ønsker å ha det framover.

Hvis du trenger å snakke med noen om dette, kan du gå til en helsesøster, hvis du går på videregående skole. Du kan også kontakte Grete her på ungrus.no på telefon 902 94 554.

Håper dette hjelper deg litt på vei. Som sagt, er jeg usikker på om jeg helt har forstått hva du ønsker svar på. Hvis jeg ikke har skjønt spørsmålet ditt, må du gjerne skrive inn på nytt.

 

Vennlig hilsen

Benny Klokkervold

Rådgiver, Sofot

 

 

Trenger du hjelp?

Hvis du er under 25 år og sliter med rus, psykiske eller sosiale vansker, kan kanskje Ungteamet hjelpe deg videre.

Les om Ungteamet
Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Ikke skriv navn eller adresse. Spørsmålet blir videresendt til svartjenesten, og svaret vil bli lagt ut på ungrus.no i løpet av en uke.

Spør oss!

* Felt merket med dette tegnet må fylles ut