Gå til innhold Gå til navigasjon
ungrus.no - Kristiansand kommune
ungrus.no - Kristiansand kommune

Spør oss / Seksuell helse

Angrer på sex

Hei!

Jeg har hatt sex med en jeg angrer på at jeg gjorde det med, siden vi hadde holdt på en stund og så hadde vi sex, og etterpå ville han aldri møtes eller snakke med meg igjen. Han dreit rett og slett i meg.
Jeg er redd for om jeg har gjort nå galt eller sagt noe galt da vi gjorde det.

Jente 17

Svar fra ungrus.no 17.08.2020

Hei jente 17 år! 

Det kan være både deilig og fint å ha sex. Og det må være vondt og vanskelig når en får en følelse av å angre etter en seksuell kontakt, som i ditt tilfelle. Det er veldig forståelig at du nå i ettertid både har angret og hatt tanker på om du har gjort noe galt, siden han ikke har ønsket å ha noe mer med deg å gjøre. Det at han ikke har villet ha noe med deg å gjøre etterpå, gjør at du lett begynner å tenke negative tanker om deg selv. 
En kan lett kjenne seg brukt og utnyttet når den andre personen ikke vil ha mer med en å gjøre etter at dere har hatt sex. Du får ikke gjort noe med at dere har hatt sex, og tankene rundt situasjonen vil mest sannsynlig bli lettere etterhvert. Alle vi mennesker gjør ting vi i ettertid vil angre på. Ta med deg denne erfaringen og bruk den som en lærdom for deg selv. Ikke la denne opplevelsen definere deg som person! 

Om det blir vanskelig å ha dette med videre, så anbefaler jeg deg å ta kontakt med Helsestasjon for ungdom eller helsesykepleier på skolen din. 

Med vennlig hilsen

Aina Kjær 

Helsesykepleier

 

 

Trenger du hjelp?

Hvis du er under 25 år og sliter med rus, psykiske eller sosiale vansker, kan kanskje Ungteamet hjelpe deg videre.

Les om Ungteamet
Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Ikke skriv navn eller adresse. Vi spør om kjønn, alder og region for å gi best mulig tilpassede svar. Spørsmålet blir videresendt til svartjenesten, og besvarte spørsmål vil bli lagt ut på ungrus.no i løpet av en uke.

Spør oss!

* Felt merket med dette tegnet må fylles ut