Gå til innhold Gå til navigasjon
ungrus.no - Kristiansand kommune
ungrus.no - Kristiansand kommune

Spør oss / Cannabis

Edibles

Hei!

Jeg lurer på hvor jeg kan skaffe edibles i Norge. Jeg er veldig stresset på skolen og jeg pleide og røyke det før men nå har jeg ikke tid lenger, så hvis jeg bare kan spise noe for å bli det hadde det vært topp. Bare sånn eksta info;  jeg gikk ned i snittet mitt fra 4,1 til 2,8 etter jeg sluttet med det, så jeg blir kjempeglad hvis du kan hjelpe meg. 

Jente 15

Svar fra ungrus.no 30.01.2020

Hei!

Når du snakker om edibles, antar jeg at du mener spiselige produkter som inneholder THC fra cannabis, siden du også nevner at du pleide å røyke det før. 
Det er ulovlig med cannabis og spiselige cannabisprodukter i Norge, så det er nok ikke anledning til å skaffe seg dette på lovlig vis.

Dersom du sliter med stress som går ut over skoleprestasjonene, kan jeg forstå at det er plagsomt for deg.

Jeg håper du er interessert i å utforske andre måter å håndtere dette stresset på. Er det noe i skolehverdagen som kan endres på for at du skal få det bedre? Dette kan du snakke med kontaktlæreren din om.
Flere kommuner har kurs i stressmestring. Noen synes også det hjelper å lære mer om mindfulness (oppmerksomt nærvær).
Du kan ta kontakt med helsesykepleier på skolen og fortelle om utfordringene dine, så kan dere se om det finnes noe tilbud der du bor, som du tror kan være til hjelp.

Vennlig hilsen

Anne Wivestad

ungrus.no

Trenger du hjelp?

Hvis du er under 25 år og sliter med rus, psykiske eller sosiale vansker, kan kanskje Ungteamet hjelpe deg videre.

Les om Ungteamet
Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Ikke skriv navn eller adresse. Vi spør om kjønn, alder og region for å gi best mulig tilpassede svar. Spørsmålet blir videresendt til svartjenesten, og besvarte spørsmål vil bli lagt ut på ungrus.no i løpet av en uke.

Spør oss!

* Felt merket med dette tegnet må fylles ut