Gå til innhold Gå til navigasjon
ungrus.no - Kristiansand kommune
ungrus.no - Kristiansand kommune

Spør oss / Cannabis

Hva slår ut på cannabistest?

Hei!

Jeg er en jente som lurer på noe litt kleint. Jeg har vært hasjrøyker det siste året og har vært uten nå i 50 dager. Jeg har ikke tisset 100% negativt enda, men nærmer meg.
Men jeg har hatt sex med en fyr som er en veldig veldig heavy stoner. Jeg svelget spermen hans og er nå veldig bekymra for at det kan være THC i spermen hans og som nå er i kroppen min. Kan dette være som å røyke en joint eller være med på en positiv testing? Han har røyket i nesten 8 år.

Jente 18+

Svar fra ungrus.no 16.05.2018

Hei!

For det første vil jeg si gratulerer med 50 dager med rusfrihet i forhold til hasj! Jeg er lite kjent med problemstillingen du uttrykker en uro i forhold til. Men etter å ha rådført meg med en medisinskfaglig kollega, har vi kommet frem til at det er lite sannsynlig at dette vil gi utslag på en urinprøve hvis denne tas noen dager etter. Men vi har ikke noen sikre holdepunkter å henvise til. For å unngå eventuelle fremtidige problemer i forhold til dette, vil jeg anbefale at du/dere bruker kondom ved all typer sex, også oralsex.

Vennlig hilsen

Madelene Skårdal

Koordinator Hasjavvenning Kristiansand

 

Trenger du hjelp?

Hvis du er under 25 år og sliter med rus, psykiske eller sosiale vansker, kan kanskje Ungteamet hjelpe deg videre.

Les om Ungteamet
Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Ikke skriv navn eller adresse. Vi spør om kjønn, alder og region for å gi best mulig tilpassede svar. Spørsmålet blir videresendt til svartjenesten, og besvarte spørsmål vil bli lagt ut på ungrus.no i løpet av en uke.

Spør oss!

* Felt merket med dette tegnet må fylles ut