Gå til innhold Gå til navigasjon
ungrus.no - Kristiansand kommune
ungrus.no - Kristiansand kommune

Spør oss / Andre spørsmål

Hjelp når man er ensom og lei seg

Hei!

Ser det gjelder helst unge under 25 år, men jeg er 44 år og uføretrygdet. Og jeg føler meg ferdig med livet.. ensom og dårlig økonomi. Eneste som teller i dette livet... jeg tenker på å avslutte livet hver dag, men er for feig.

Deprimert mann

Svar fra ungrus.no 15.09.2020

Hei!

Du har rett i at du er utenfor målgruppa til ungrus.no, men jeg svarer deg fordi jeg vet at det finnes veier ut av hvordan du har det, og for at du ikke må gi opp!
Du har krysset av for at du er fra Kristiansand, og jeg vil be deg innstendig om å ta kontakt med Drop-in i Kristiansand kommune, så kan du få hjelp til å ta tak i de tingene du opplever som vanskelige. De vil kunne hjelpe deg med å finne frem til hvor du kan få mer sosial kontakt og gi dagene mer innhold. 
Telefontid Drop-in: Mandag til fredag kl 09.00 - 15.00. Telefon: 464 41 173. Du kan også møte opp i åpningstiden, som står i vedlagte lenke.

Vennlig hilsen

Anne Wivestad

ungrus.no

 

 

Trenger du hjelp?

Hvis du er under 25 år og sliter med rus, psykiske eller sosiale vansker, kan kanskje Ungteamet hjelpe deg videre.

Les om Ungteamet
Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Ikke skriv navn eller adresse. Vi spør om kjønn, alder og region for å gi best mulig tilpassede svar. Spørsmålet blir videresendt til svartjenesten, og besvarte spørsmål vil bli lagt ut på ungrus.no i løpet av en uke.

Spør oss!

* Felt merket med dette tegnet må fylles ut