Gå til innhold Gå til navigasjon
ungrus.no - Kristiansand kommune
ungrus.no - Kristiansand kommune

Spør oss / Andre spørsmål

Tips til å bli kjent med ei man liker

Hei! 

Liker en jente sykt godt 11/10. Men tror ikke hun liker meg.
Hun går et trinn over meg, men er samme kull som meg. Jeg liker henne ekstremt godt. Tenker mye på henne. Har du noen tips til hvordan jeg kan få henne?
Har prøvd å sende noen sms, men vil ikke virke helt desperat.
Tips plizzzz!!!! 

Gutt 12

Svar fra ungrus.no 03.08.2020

Hei!

Det er spennende å treffe noen man liker og håpe på at det kan være gjensidig. Jeg vet ikke helt hva du mener med at du ønsker tips til hvordan du kan få henne, men hvis du mener at du har lyst til å bli kjæreste med henne, er det sikkert fornuftig å ikke virke for desperat, som du sier, men ta et skritt av gangen. Du skriver at du har sendt noen sms'er, men du sier ikke noe om hun har svart på disse. Jeg vet ikke om du treffer denne jenta andre steder enn på skolen, men jeg tror det kan være lurt å prøve å snakke eller chatte med henne, slik at dere kan bli bedre kjent. Hvis hun ikke svarer, er det nok et tegn på at hun ikke er interessert.
Hvis du lurer på hva dere kan snakke om, kan du for eksempel spørre henne om hva hun har gjort i sommer, hvilke fag hun liker på skolen og hva hun holder på med på fritiden. Du kan også komme med oppfølgingsspørsmål for å vise at du er interessert i det hun sier og hører etter på det hun forteller. Hvis du oppdager noe dere har felles, er det mye lettere å få til en god samtale eller invitere til at dere kan gjøre noe sammen som begge liker. 

Lykke til!

Vennlig hilsen

Anne Wivestad

ungrus.no 
 

 

Trenger du hjelp?

Hvis du er under 25 år og sliter med rus, psykiske eller sosiale vansker, kan kanskje Ungteamet hjelpe deg videre.

Les om Ungteamet
Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Ikke skriv navn eller adresse. Vi spør om kjønn, alder og region for å gi best mulig tilpassede svar. Spørsmålet blir videresendt til svartjenesten, og besvarte spørsmål vil bli lagt ut på ungrus.no i løpet av en uke.

Spør oss!

* Felt merket med dette tegnet må fylles ut